Любимата на Григор Димитров ще го подкрепя на "Ролан Гарос"


Любимата на Григор Димитров ще го подкрепя на "Ролан Гарос"
Снимка: Instagram/reina_dolores/

7754 0

Приятелката на Григор Димитров Лолита Османова е решила да сложи край на суеверните си страхове и ще придружава тенисиста на "Ролан Гарос" в Париж. Рускинята вече е във френската столица с първата ракета на България.

Османова се опасявала, че присъствието ѝ на трибуните, когато Григор играе, го разсейва, и това е причината той да не може дълго време да достигне финал във важен турнир. Заради това тя пропусна участията му в турнирите в Барселона, Мадрид и Рим. Красавицата не подкрепяше любимия си дори на "домашния" им турнир в Монако.

Сега обаче тези притеснения са зад гърба на богаташката дъщеря и тя пристигна с Димитров и щаба му в Града на любовта. Това стана след отпразнуването на рождения ден на тенисиста в Монако.

Османова пусна видео от Париж още в първия си ден там, като показа гледка от бутиковия хотел, в който двамата са отседнали. Влюбените посетиха и един от най-популярните ресторанти във френската столица - "Сосо", в четвъртък, след тренировката на Григор.  А ето защо миналата година Лолита остави Гришо сам на "Уимбълдън".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички