Ясно е кога Григор Димитров ще спори с Камерън Нори за място на финала в Индиън Уелс


Ясно е кога Григор Димитров ще спори с Камерън Нори за място на финала в Индиън Уелс
Снимка: Getty Images

3709 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще си почине известно време, преди да се изправи в спор за място във финала на Мастърса в Индиън Уелс. Звездата ни в тениса се класира на полуфиналите, след като отстрани снощи Хуберт Хуркач. В полуфиналите той ще играе срещу британеца Камерън Нори.

Двубоят между двамата е насрочен за утре вечерта (16 октомври) от 23,30 часа българско време. Така Григор ще има почти 48 часа на разположение, за да си почине след мача срещу Хуркач.

Българинът и Нори са се срещали на корта само веднъж досега. Това се случи на тазгодишния Мастърс в Маями, като британецът надделя със 7:5, 7:5. Със сигурност на Димитров няма да му е лесно утре вечер, тъй като Нори е шестият тенисист с най-много победи през настоящия сезон. От началото на следващата седмица той ще стане първа ракета на Великобритания. А ето как Данийл Медведев оцени формата на Григор и какво му предрече.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички