Извънредно: Григор Димитров няма да играе на турнира в Антверп, ясна е и причината


Извънредно: Григор Димитров няма да играе на турнира в Антверп, ясна е и причината
Снимка: Getty Images

9192 0

Григор Димитров се наслаждава на страхотна седмица на Мастърса в Шанхай и това го е накарало да се оттегли от "European Open 2023" в Антверпен заради това, информира "Tennis Infinity".

 

Фурорът в Шанхай

Tъй като българинът продължава да показва класата си в Шанхай, умората си казва думата и той изглежда няма да играе в Белгия на турнира, който ще се проведе през следващата седмица.

Припомняме, че представянията му в Шанхай са част от най-добрия му резултат на ниво ATP 1000 тази година. Гришо ще получи шанса да се класира на финалната среща в Шанхай, като отстрани Андрей Рубльов на 1/2-финала, който ще се проведе днес (14 октомври). 

Българинът си осигури участие на полуфиналната среща, побеждавайки имена като Карлос Алкарас, Николас Джари, Карен Хачанов и Александър Вукич. Битката му с Рубльов ще бъде номер "7" за двамата, като те могат да се похвалят с по 3 победи един срещу друг.

Гришо и руският представител ще излязат един срещу друг на Централния корт в Шанхай не преди 15:00 часа (българско време) днес. Часът е много удобен за гледане, а Вие ще може да проследите сблъсъка Димитров - Рубльов НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички