Изненада: Серина Уилямс може да не спре с тениса след US Open?


Изненада: Серина Уилямс може да не спре с тениса след US Open?
Снимка: Getty Images/Guliver

946 0

Тенис иконата Серина Уилямс обяви по-рано този месец, че се оттегля от спорта, който промени, но сега намекна, че може и да размисли. В интервю за американското телевизионно шоу Today, Уилямс призна, че е малко вероятно да играе на следващия турнир от Големия шлем – Аустрелиън Оупън 2023, но отказа да отхвърли напълно възможността. „Никога не знае човек. Едно нещо научих в кариерата ми – никога не казвай никога“.

Уилямс стартира кампанията си на Ю Ес Оупън срещу 83-та в света представителка на Черна гора Данка Ковинич във вторник. По време на интервюто тя бе запитана дали това ще бъде последният й турнир и отвърна със следното: „Мисля, че да, но кой знае?“.

Запитана относно чувствата й преди това, което може да се окаже последният й турнир в Шлема и в кариерата, обясни, че решението й да спре не е свързано с липса на желание и страст. „Обичам това, което правя, решението ми няма нищо общо с това. Обичам го. Играя тенис целия си живот. Много е емоцонално за мен да еволюирам в нещо ново“, каза Серина.

Бивш тенисист пък изрази мнение, че Серина Уилямс може да изненада конкуренцията на US Open.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички