Изненада: Голяма звезда с 30 млн. последователи вика за Григор Димитров (ВИДЕО)


Изненада: Голяма звезда с 30 млн. последователи вика за Григор Димитров (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

23108 0

Григор Димитров записа 12-и успех през 2024-та година - няма друг тенисист, който да може да се похвали с толкова много победи до момента. Това стана факт, след като 32-годишният българин се класира за четвъртфиналите в Ротердам, побеждавайки Мартон Фучович.

Марк Уолбърг е фен на Григор Димитров

Малко след мача пък популярен американски актьор се зарадва на успеха на Гришо и викаше за него. Става въпрос за Марк Уолбър, който е носител на награди „БАФТА“ и „Сателит“, като е номиниран и за по две награди „Златен глобус“ и „Оскар“ и шест награди „Еми“. От 2010 година той има и звезда на "Алеята на славата" в Холивуд.

Уолбърг качи кадрите в личния си профил в социалната мрежа Instagram, където има близо 30 милиона последователи. "Моят човек" - написа като описание към кадрите, на които възхвалява българина и победата му (вижте видеото по-долу в материала).

Григор Димитров има подкрепата на Марк Уолбърг

На четвъртфиналите в Ротердам Григор ще премери сили с Александър Шевченко, срещу когото не се е изправял до момента. Казахстанецът победи Холгер Руне с 2:1 сета, като това е втората му победа над състезател от топ 10 в кариерата му (Руне е седми в света).

Димитров показа по-високо ниво на игра срещу Фучович в сравнение с това, което демонстрира в първия кръг срещу Лоренцо Сонего. Освен това Гришо показа изключителен атлетизъм, за да се отличи с приказна точка (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички