Има програма: В колко часа излиза Григор Димитров срещу Зверев в борба за място на финала в Чънду


Има програма: В колко часа излиза Григор Димитров срещу Зверев в борба за място на финала в Чънду
Снимка: Getty Images

1621 0

Григор Димитров сломи Кристофър О'Конъл, за да си осигури място на полуфиналите на надпреварата в Чънду, част от сериите ATP 250. В спор за място на финала хасовлията ще срещне до болка познат опонент - Александър Зверев.

Германецът е водач в основната схема на турнира. Той игра три пъти срещу Димитров през това лято, като в два от случаите отстрани българина от турнири от Големия Шлем (Ролан Гарос и US Open). В третия пък го победи в Синсинати.

Сега те отново ще премерят сили, но в Чънду. Зверев заслужи мястото си сред последните четирима след обрат и труден успех над Миомир Кецманович. Вече има и програма за централния корт, където програмата започва в 10:30 часа българско време.

В сутринта на понеделник (25.09) първи мач е този на двойки между Риндеркнеш/Боржеш и Бублик/Кецманович или Кабрал/Матос. Първият полуфинал е между Лоренцо Музети и Роман Садиулин, като ще започне не преди 12:30 часа.

Именно след този сблъсък, но и не преди 14:30 часа българско време, Григор Димитров ще се изправи срещу Александър Зверев. И в сблъсъка срещу О'Конъл Гришо блесна с великолепно изпълнение и си заслужи куп похвали (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички