Има програма: Кога е финалът на Григор Димитров срещу Холгер Руне в Бризбън?


Има програма: Кога е финалът на Григор Димитров срещу Холгер Руне в Бризбън?
Снимка: Getty Images

5297 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се бори за трофей още на първия турнир за годината, на който участва. 32-годишният българин ще се изправи срещу първия в схемата на турнира в Бризбън, част от сериите ATP 250 - Холгер Руне.

Кога и в колко Григор Димитров ще играе срещу Холгер Руне?

Холгер Руне вдига победоносно ръка

Датчанинът е под номер 8 в световната ранглиста, където Гришо е 14-и. Сблъсъкът за трофея ще се състои в неделя, 7-и януари, като вече има и програма за централния корт Pat Rafter. Сблъсъкът за трофея на сингъл е трети от програмата, която започва в 03:00 часа българско време.

Програмата открива мачът на двойки Кравиц/Пютц срещу Гласпол/Ройер, а след тях идва ред на финала при дамите между Арина Сабаленка и Елена Рибакина (не преди 06:30 часа българско време). След това е и мачът на Гришо - не преди 08:30 часа българско време.

Още: Григор Димитров се разчувства след големия момент: Говори емоционално по важни теми (ВИДЕО)

Това е трети сблъсък между Григор Димитров и Холгер Руне, след като през миналата 2023-та година се срещнаха на два пъти. Първо датчанинът победи на Уимбълдън след 3:1 сета, а след това в Пекин българинът надделя на хард с 2:0 сета.

В полуфиналите на надпреварата в Бризбън Руне се справи с Роман Сафиулин, докато Григор надделя над Джордан Томпсън. Гришо отново плени света на тениса с вълшебни отигравания (ВИДЕО).

Перфектен: Григор Димитров е на финал в Бризбън след "лекция" срещу палача на Надал (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички