Григор за Серина: Казах ѝ, че ще ми помогне много, щом разбрах, че ще ме подкрепя срещу Зверев


Григор за Серина: Казах ѝ, че ще ми помогне много, щом разбрах, че ще ме подкрепя срещу Зверев
Снимка: Getty Images

2779 0

Българската тенис звезда Григор Димитров говори за приятелството си с бившата №1 при жените Серина Уилямс. Американката беше на трибуните по време на мача с Александър Зверев в Маями, за да подкрепи първата ни ракета.

Приятели, а преди това - гаджета?

Григор и победителката в 23 турнира от Голям шлем при жените ги свързва голямо приятелство, макар според слуховете да са имали връзка, която българинът е прекъснал заради увлечението си по Мария Шарапова.

Какво ѝ каза, разбирайки, че ще дойде за мача със Зверев?

"Тя винаги знае какво да ми каже. Моите приятелства като цяло са много важни за мен. И съм много щастлив да го запазя със Серина през годините. И, разбира се, беше важно за мен, когато разбрах, че ще дойде да гледа мача. Казах ѝ: "Ти ще ми помогнеш много", сподели Григор на пресконференцията след мача със Зверев.

"Поговорихме си малко и преди самия мач. тя е готина. Ние комуникираме почти всеки ден. Това е истинско приятелство. Мисля, че това е най-доброто, което съществува.

Разбира се, тенисът си е тенис, но аз съм щастлив, че след толкова години успяхме да станем близки приятели. Много ми помага, че имам човек, с когото, от една страна да споделям житейски мисли и идеи, а от друга този човек ме разбира, тъй като също е играл тенис", допълни звездата ни. След успеха над Зверев Серина подари на Гришо топла прегръдка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички