Григор Димитров и Лолита неразделни и на корта (ВИДЕО)


Григор Димитров и Лолита неразделни и на корта (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

3187 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров може и да е под стриктна карантина в Австралия, но определено не му липсва приятна компания, с която да споделя времето до първия за годината турнир от Големия шлем - Australian Open. Българинът е заедно със своята половинка - руската красавица Лолита Османова, с която избягват да парадират за връзката си в социалните мрежи.

Въпреки че почти липсват общи снимки на влюбената двойка в техните профили, двамата бяха уловени да се насочват към тренировъчния корт. Лолита съпроводи любимия си в спортно облекло и добро настроение също да се включи в тренировъчното занимание. Не е тайна, че Лолита също играе тенис и не е на никак лошо ниво (видео).

Компания на Григор и Лолита правеха тенисистът Давид Гофен и неговата половинка, която вероятно стои зад камерата, "хванала в крачка" хасковлията и неговата любима. Българинът се готви за своето участие на Откритото първенство на Австралия, което започва в началото на февруари. Дотогава той е под стриктна карантина и може да излиза навън само за няколко часа, за да тренира.

А как и къде са се запознали Григор и Лолита - научете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички