Григор: Мога пак да съм номер 3 в света и ще дам всичко да го постигна


Григор: Мога пак да съм номер 3 в света и ще дам всичко да го постигна
Снимка: Instagram

2021 0

Първата ракета на България Григор Димитров е уверен, че може отново да повтори най-доброто си представяне досега в своя спорт и да стане отново номер 3 в света при мъжете. Звездата ни беше на тази престижна позиция в началото на 2018 година, след като спечели няколко турнира, включително Финалния турнир в Лондон.

"Бях номер 3 в света и ако ме питате дали мога да се върна там - да, вярвам, че мога да го постигна. Не знам колко време ще ми отнеме и дали ще го направя, но ще дам всичко от себе си, за да бъда отново в тази позиция. До момента, в който вече не се наслаждавам на спорта и не искам да се състезавам", заяви Димитров на пресконференцията след първия си мач на Откритото първенство на Австралия.

"През последната година прекарах доста време сам и имах време да премисля какво съм направил през годината. В момента, в който разбрах, че Данте е свободен, исках да чуя какво мисли за моята игра. Срещнахме се, прекарахме хубаво време заедно. Отдавна не съм имал до себе си човек, който да има подобно мислене и работна етика като мен", допълни Григор по повод новия си треньор Данте Ботини. А ето кой е любимият мач на Григор в кариерата му. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички