Григор Димитров вкара гол след асистенция на Новак Джокович в мача на тенисистите (ВИДЕО)


Григор Димитров вкара гол след асистенция на Новак Джокович в мача на тенисистите (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1691 0

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, показа класата си и в друг спорт - футболът. Отбор, сформиран от колегите на хасковлията в лицето на Новак Джокович, Доминик Тийм, Александер Зверев, Виктор Троицки, Дамир Джумхур, Филип Крайинович, Душан Лайович и други, победи с 3:2 в мача.

Лидер на тима бе голмайсторът на Евро 2000, а в момента треньор на Партизан - Саво Милошевич. Другият отбор бе съставен от артисти и певци. Гришо игра с номер 17, като показа качества на ниво и дори се разписа, след като получи асистенция от световния номер 1 и организатор Новак Джокович.

След попадението сърбинът свали фланелката си, заради което получи жълт картон от съдийката, която го накара да ѝ даде автограф върху картона. В знак на солидарност Димитров също свали екипа си.

Всички споменати тенисисти са в Сърбия, за да участват в в първия демонстративен турнир в Белград от веригата "Адриа Тур". В петък вечер ще се тегли жребият. Турнирът ще се проведе в събота и неделя. Участниците ще бъдат разделени на две групи по четирима. Финалите ще бъдат на 14 юни.

А какъв любопитен метод за подготовка по време на карантината е имал Григор Димитров?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички