Григор Димитров - Юго Умбер по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала във Вашингтон?


Григор Димитров - Юго Умбер по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала във Вашингтон?
Снимка: Getty Images

5353 0

Първата ракета на България Григор Димитров ще се бори за място на полуфиналите срещу Юго Умбер, като вече е ясно и кога е двубоят. Димитров ще се изправи срещу французина на четвъртфиналите на турнира от сериите АТП 500 във Вашингтон тази вечер.

Късен двубой за Григор за място на полуфиналите

Двубоят е насрочен за четвърти на корт Грандстенд и ще започне не преди полунощ. Преди техния двубой са насрочени сблъсъците от трети кръг Талон Грикспор – Гаел Монфис и Александър Шевченко – Даниел Еванс.

В четвъртък Димитров победи Ели Руусувуори от Финландия с 6-4, 6-3, за да запише втори успех от началото на надпреварата и да се класира за четвъртфиналите. След това Умбер разби японеца Йосуке Ватануки с 6-0, 6-2, за да си уреди среща с Гришо.

Димитров и Умбер са изиграли два мача помежду си до момента, като българинът е записал две победи - на Мастърсите в Париж (2019) и Синсинати (2020), като и двата двубоя са били на твърди кортове, каквато е настилката и във Вашингтон. Срещата между Григор и Умбер ще бъде излечена пряко по Макс Спорт 1. А по време на мача с Руусувуори Григор се отличи с удара на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички