Григор Димитров тренира за турнира в Рим с отстранил го само преди месец (ВИДЕО)


Григор Димитров тренира за турнира в Рим с отстранил го само преди месец (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1274 0

Първата ракета на България при мъжете Григор Димитров е тренирал с италианеца Яник Синер преди старта на двамата на Откритото първенство на Рим. Българинът ще играе утре във втория кръг срещу швейцареца Стан Вавринка.

Синер и Григор в тренировка, излъчена онлайн

При успех срещу Вавринка, в третия кръг първата ни ракета почти сигурно ще трябва да играе срещу миналогодишния шампион в Рим и актуален №1 в света - Новак Джокович. Сърбинът ще има за съперник във втория кръг аржентинеца Томас Мартин Етчевери (№61).

Синер започва участието си на турнира на червени кортове от сериите "Мастърс" срещу австралиеца Танаси Кокинакис по-рано в програмата в петък. Въпреки натоварената си програма, Синер е успял да изгледа дербито между Интер и Милан в първи полуфинал от Шампионска лига, като тенисистът е фен на "росонерите".

"Не започнахме добре, но аз винаги съм позитивен, а и след почивката играхме по-добре. Вярвам в отбора, може да се спечели и след изоставане с два сета", направи сравнение между двата спорта Синер пред италианските медии.  Яник Синер се оттегли от четвъртфиналите на турнира в Барселона заради заболяване и бе принуден да откаже участие на турнира в Мадрид. А Григор отпадна от Синер преди месец на Мастърса в Маями.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички