Григор Димитров - Тимофей Скатов по ТВ: Къде да гледаме първия мач на българина на "Ролан Гарос"?


Григор Димитров - Тимофей Скатов по ТВ: Къде да гледаме първия мач на българина на "Ролан Гарос"?
Снимка: Getty Images

4200 0

В днешния ден (30 май) Григор Димитров започва участието си на "Ролан Гарос", а съперник на българина ще е ще е Тимофей Скатов. Димитров е сред тенисиситите, които започват последни участието си в турнира. Организаторите се съобразиха с това, че игра финал в Женева в събота и не стартира в първите дни на надпреварата.

Мачът между двамата е последен в програмата на корт №13. Там стартът е в 12 часа като преди това ще има един мъжки и два женски двубоя, което означава, че едва ли Димитров би излязъл на корта преди 18 часа. Срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

За Скатов това ще е дебют в основната схема на "Ролан Гарос", но със сигурност не е за подценяване, тъй като именно "клей" е любимата му настилка за игра. Освен това в ранглистата при юношите е достигал до номер 1. Григор пък от своя страна не е стигал по-далеч от 1/8-финалите в турнира, като със сигурност иска да поправи това и да се възползва от добрата си форма.

При успех на старта българинът ще срещне във втория кръг победителя от двубоя между финландеца Емил Руусувуори и представителя на домакините Грегоар Барер. В третия кръг евентуално Димитров може да играе срещу номер 8 Яник Синер (Италия). Срещите във Франция се предават пряко по Евроспорт, но не е ясно кои срещи ще са с приоритет по това време за излъчване. След финала в Женева, който бе загубен от Григор, той отново се завърна в топ 30.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички