Григор Димитров - Стефанос Циципас по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Барселона?


Григор Димитров - Стефанос Циципас по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Барселона?
Снимка: Getty Images

3807 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще срещне световния номер 5 Стефанос Циципас в мач от осминафиналите на турнира от сериите АТР 500 в Барселона днес от 14:30 часа българско време. Вчера родната звезда успешно довърши мача си от първия кръг на надпреварата срещу аржентинеца Федерико Кория и спечели с 4-6, 6-3, 6-4.

Циципас, който преди няколко дни спечели титлата от Мастърса в Монте Карло, имаше доста затруднения срещу Иля Ивашка от Беларус, но успя да се наложи с 6-1, 4-6, 6-2.

Така Димитров и Циципас ще се срещнат за четвърти път, като гъркът е спечелил досегашните три двубоя - последният им мач бе на турнира във Виена миналата година, когато Циципас надви със 7-6 (4), 6-4.

Победителят от срещата ще трябва да изиграе още един мач днес - на четвъртфиналите срещу Хауме Мунар или Карлос Алкарас. Двубоят е насрочен за не по-рано от 19:00 часа и след нужната почивка за тенисистите. Мачът Димитров - Циципас ще бъде предаван пряко по Max sport 1, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички