Григор Димитров ще играе с Хуберт Хуркач на двойки в Рим


Григор Димитров ще играе с Хуберт Хуркач на двойки в Рим
Снимка: Getty Images

1852 0

На Григор Димитров предстои участие в тенис турнирите в Мадрид и Рим, които се явяват последните му тестове преди Ролан Гарос. Миналата седмица стана ясно, че българинът планира да играе на двойки заедно с Феликс Оже-Алиасим в испанската столица, а днес името му се появи в заявките за надпреварата при тандемите и във Вечния град.

Там Гришо за пръв път ще си партнира с Хуберт Хуркач, който може да се похвали с две титли от сериите Мастърс при дуетите. Полякът наскоро спечели трофея в Маями заедно с Джон Иснър. Той има титла на сингъл във Флорида, но по-интересното е, че става шампион на Мастърса в Париж заедно с Оже-Алиасим, така че хасковлията определено може да разчита на сериозна подкрепа до себе си в предстоящите си мачове.

Срещите в Рим се очаква да стартират на 8 май, което е точно седем дни след началото на битките в Мадрид. Съвсем наскоро Григор Димитров игра срещу Хуберт Хуркач - на 1/4-финалите на Мастърс турнира в Монте Карло, където българинът постигна феноменална трисетова победа.

В мача срещу Хуркач Григор Димитров сътвори уникален шедьовър, с който взриви корта (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички