Григор Димитров се закани на Джокович след боя над Вавринка: Вярвам в шансовете си


Григор Димитров се закани на Джокович след боя над Вавринка: Вярвам в шансовете си
Снимка: Getty Images

2682 0

Григор Димитров успя да победи швейцарецът Стан Вавринка в мач от сериите "Master 1000" в Рим. Хасковлията надделя с 2:0 сета (6:4 и 7:6 (3), а веднага след мача сподели повече за срещата и евентуалния си следващ опонент Новак Джокович.

Коментарът на Григор за мача

"Oпределено не съм доволен от играта си днес, позволих му да играе по-добре във втория сет, а той е невероятен тенисист. Направих грешка, допускайки пробива и той започна да удря топката по-добре. Щастлив съм, че успях да затворя мача в два сета. Чувствам се добре, не бях участвал в такъв мач отдвана. Имаме много мачове със Стан, а разликата днес бе малка", заяви първата ни ракета.

Очертаващият се сблъсък с Джокович

"Няма какво повече да кажа. Харесвам тези мачове, казвал съм го и преди. Чувствам се комфротно, знам, че нямам най-добрата статистика срещу, но това е тест да видя къде се намирам аз. Вярвам в шансовете си, никога не знаеш как ще се развие един двубой. Радвам се, когато имам шанса да играя срещу най-големите в Тура", добави Гришо.

По-късно днес Новак Джокович излиза срещу аржентинеца Томас Етчевери, а Григор Димитров ще чака победителя от този сблъсък в следващия кръг на надпреварата в Рим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Контузия прекрати сезона на една от надеждите ни в тениса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички