Григор Димитров се похвали с постижение, за което мнозина могат да мечтаят (СНИМКА)


Григор Димитров се похвали с постижение, за което мнозина могат да мечтаят (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

5805 0

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, не спира да изненадва всички фенове на спорта с представянето си на турнира от сериите "Мастърс" в Париж. Родната звезда се класира на финал, като изкачи сериозен "връх" за пръв път в своята кариера.

Постижението на Григор

По пътя към финала в Париж Григор Димитров отстрани последователно имена като Лоренцо Музети, Даниил Медведев, Александър Бублик, Хуберт Хуркач и Стефанос Циципас - всеки един от тях в топ 30 на ранглистата на ATP. По този начин, за пръв път в своята кариера Гришо се справя с петима тенисисти от топ 30 в турнир от сериите на ATP.

Самият Григор Димитров не скри това и качи снимка на своето "стори" в социалната мрежа "Instagram", за да се похвали пред своите 1 милион последователи.

Video edited on Kapwing

Походът на хасковлията към финалите в Париж продължава. Всичко най-интересно около Григор Димитров във френската столица може да следите със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички