Григор Димитров с изненадващ ход след отпадането от Australian Open


Григор Димитров с изненадващ ход след отпадането от Australian Open
Снимка: Getty Images

1719 0

След ранното отпадане от Откритото първенство на Австралия, феновете на Григор Димитров нямаха търпение да го видят в турнира от сериите ATP 250 в Далас, Тексас. За съжаление обаче, в последния момент родният представител сред най-добрите тенисисти в света се отказа от участие. 

В последния час от турнира обявиха, че Димитров няма да играе в надпреварата, като неговото място ще бъде заето от Фелисиано Лопес. 

За съжаление, към настоящия момент няма информация за причината Григор да се откаже от участието си. Самият той вече е в Тексас, което прави новината още по-изненадваща. Вероятно става въпрос за здравословен проблем, но това са спекулации на този етап. 

Така по всяка вероятност Димитров ще има пауза от повече от месец между последния и следващия си мач. Към настоящия момент в програмата му фигурира турнира в Акапулко от сериите ATP 500, който започва на 21-и февруари. 

Въпреки неочакваното ранно отпадане на родния представител от Australian Open, Григор Димитров отбеляза ръст в позицията си в ранглистата на ATP

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички