Григор Димитров разкри какво си е помислил, след като е разбрал, че ще играе с Циципас във Виена


Григор Димитров разкри какво си е помислил, след като е разбрал, че ще играе с Циципас във Виена
Снимка: Getty Images

2539 0

Григор Димитров даде кратко изявление преди сблъсъка си с №3 в света Стефанос Циципас на турнира във Виена. Мачът на Гришо е утре (26 октомври) от 12:00 ч. българско време!

Двамата са се срещали точно три пъти досега, като най-добрият български тенисист има две победи срещу гръка, включително и в последната им среща на 29.10.2020 г., която се състоя именно на турнира в австрийската столица.

"Това е един от малкото турнири, на които няма балон и изолация. Ние вече свикнахме със ситуацията и не се впечатляваме, но когато имаме свобода, както е тук, се радваме на това. Всяка сутрин излизам и се възползвам от това. Като гледаме по-голямата картина, имам усещането, че нещата са все по-добре", заяви Гришо и добави:

"Вълнуващ мач ще е още на старта! Когато видях жребия си казах, че такъв мач може да е четвъртфинал или полуфинал. Ще мога да видя на какво ниво съм срещу него, той прави изумителна година и е топ играч. Дяволски добър играч", "изчетка" противника си Димитров.

SportLive.bg ще следи НА ЖИВО за вас развоя на тази интригуваща среща във вторник!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички