Григор Димитров по ТВ: Къде да гледаме старта в Ротердам срещу Аслан Карацев?


Григор Димитров по ТВ: Къде да гледаме старта в Ротердам срещу Аслан Карацев?
Снимка: Getty Images

3866 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров все още няма някой паметен успех от началото на сезона, но демонстрира, че е в добра форма. От октомври насам хасковлията е губил само от имена като Даниил Медведев, Карлос Алкарас, Стефанос Циципас и Новак Джокович.

Именно сърбинът, който впоследствие спечели трофея, спря Димитров на първия за годината турнир от Големия шлем - Australian Open. Там българинът записа две победи с по 3:0, а първата му бе срещу руснака Аслан Карацев.

Именно той ще бъде и първият опонент на родния състезател на първия турнир, в който ще играе след Australian Open - този в Ротердам, част от сериите ATP 500.

Поради звездното присъствие на състезанието в Нидерландия (5 от топ 10 играчите ще са там) Григор остана непоставен. Жребият бе първо благосклонен, определяйки сблъсък с квалификант, след това не чак толкова, случвайки се това да бъде Карацев.

Двамата имат три мача до момента. Първият бе спечелен от руснака с 3:1 сета, но Димитров имаше контузия. Следващите два мача са в полза на Григро, като това ще бъде четвърти сблъсък между тях.

Мачът им е трети на Централния корт в Ротердам, като ще започне не преди 15:30 часа българско време. Срещата ще бъде излъчена по Max sport 1, като ще можете да следите Григор Димитров НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички