Програмата излезе: Григор Димитров започва веднага в Ротердам


Програмата излезе: Григор Димитров започва веднага в Ротердам
Снимка: Getty Images

1760 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва участието си на турнира в Ротердам, част от сериите ATP 500. Програмата за първите срещи от основната схема бе обявена и стана ясно, че хасковлията започва в първия ден.

Все още не е ясен неговият съперник - някой измежду квалификантите. Вариантите за опонент са: Аслан Карацев, Куентен Алис, Грегоар Барер, Николоз Басиашвили, Микаел Имер, Роман Сафиулин, Констан Лестиен.

За двубоя на Димитров обаче е сигурно, че ще се проведе на централния корт не преди 15:30 часа българско време. Програмата там започва в 12:00 часа със срещите Лойд Гласпул/Хари Хелиовара - Петрос Циципас/Стафнос Циципас и Ришар Гаске - Пабло Кареньо Буста. След техния край идва ред на мач номер 3, в който ще вземе участие Димитров.

Определено може да се каже, че той имаше късмет при жребия, тъй като поради факта че участват цели петима състезатели от топ 10 - българинът остана сред непоставените.

Ще можете да следите старта на Григор Димитров в Ротердам НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички