Григор Димитров по ТВ: Къде да гледаме старта на Гришо на Мастърса в Индиън Уелс?


Григор Димитров по ТВ: Къде да гледаме старта на Гришо на Мастърса в Индиън Уелс?
Снимка: Getty Images

2413 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва своето участие на първия за годината турнир от сериите "Мастърс 1000". Той се провежда в Индиън Уелс, а хасковлията ще стартира от втори кръг и първият му съперник ще бъде Джордан Томпсън.

Както е известно, Димитров трябваше да стартира срещу Томи Пол и от първия кръг, но след като Новак Джокович бе изваден от основната схема българинът зае мястото на сърбина като втори поставен в схемата.

Григор се е изправял само веднъж срещу Томпсън до момента - преди около три години. През 2019 година двамата играят на Мастърс 1000 турнира в Маяма, а краен победител е австралиецът - в два сета - 7:5, 7:5 в отделните части.

Мачът на Димитров е четвърти в програмата на корт номер 4, където срещите стартират в 20:00 часа българско време. Това означава, че двубоят на българина срещу Томпсън ще започне около 02:00 часа през нощта българско време. Сблъсъкът между Григор Димитров и Джордан Томпсън ще бъде излъчен пряко по Макс спорт 1.

Наскоро пък от Tennis TV подгряха феновете за Индиън Уелс с най-красивите отигравания на Григор Димитров от турнира (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички