Григор Димитров от Хасково: Пожелавам си през следващия сезон да няма контузии

Първата ракета на България Григор Димитров зарадва с открит урок децата от школата на ТК Хасково. В 15:40 часа той пристигна на тенис кортовете на Канана. Там го очакваха стотици фенове. Повече от час продължи откритият урок на тенис звездата, като Гришо зарадва феновете си с автографи и много емоции.

"Радвам се, че съм в къщи, да прибера в родния ми клуб, родния ми град. Щастлив съм, защото винаги има една много хубава носталгия, винаги има деца с усмивка – това, което направи семейството ми за мен, осъзнавам с всяка изминала година колко много са ми дали те. Винаги се радвам, когато мога да допринеса за спорта, спортът ми е дал толкова много“, започна Григор.

„Моят съвет не е от такова значение, но самите ранни години са най-важни. Аз винаги съм имал правилните хора със себе си. Малко спонтанна почивка направихме в Исландия, винаги има време през годината за една такава почивка със семейството. Не знам колко време ще остана още в България, зависи, тази година имам малко повече време да почина, така че, ако имам повече дни да остана, ще го сторя. Пожелавам си през следващия сезон да няма контузии, да започна годината, както знам, че мога и да достигна нивото, което знам, че мога - после се надявам още по-нагоре“, завърши Димитров.

През 2019 година нашият тенисист достигна до полуфиналите на US Open (загуба от Медведев) и Мастърса в Париж (загуба от Джокович), като се завърна в понеделник в топ 20 на мъжкия тенис.  А каква голяма новина обяви той, свързана с България - вижте в този материал.

Григор Димитров с признание за контузията си: Едва вдигах чаша с вода

Първата ракета на България Григор Димитров сподели колко трудно му е било по време на контузията в рамото, от която страдаше през тази година. За...

Още по темата

Please select answer!