Григор Димитров е без треньор, и то не отскоро


Григор Димитров е без треньор, и то не отскоро

5510 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се е разделил със своя треньор Радек Щепанек. На пресконференция днес звездата призна, че е без треньор, въпреки че продължава да се съветва с легендата Андре Агаси. Димитров призна, че няма да бърза с избора на нов треньор.

"Не съм в паника да намеря треньор. Винаги си мисля, че когато нямам някой до себе си, е трудно да тренирам. В последните месеци обаче сам съм правил неща, които иначе не бях правил. Нужно е да имаш свобода, да намериш себе си. Какви ли не разговори имах със себе си по време на мач. Постигнах едни от най-добрите си резултати през сезона на турнири, в които бях без треньор. Интересно беше, но все пак няма как без треньор, ако искаш да стигаш по-напред. Но няма и да бързам", заяви тенис звездата.

"С Андре винаги сме поддържали контакт. Той винаги е там, ако се нуждая да говоря с него. Цяла енциклопедия е. Когато говорим по телефона, трябва да имаш час и половина свободен. Специален човек е", допълни той, а на въпроса какви качества трябва да притежава новият му наставник коментира: "Относително е. Ще е добре да има химия между нас. Всеки може да играе тенис на нашето ниво. Понякога мачът се решава от две-три точки и треньорът има роля". Вижте в този материал едно от редките изказвания на Щепанек за Димитров. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Нов в ЦСКА участвал в секс оргия и критикувал свой наставник за тренировките му

Като трансферен удар беше възприето у нас привличането на двама играчи на Уотфорд от ЦСКА. Става дума за Джером...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама