Григор Димитров напусна Мелбърн, остави Маша сама на Australian Open


Григор Димитров напусна Мелбърн, остави Маша сама на Australian Open

2782 0

Българският тенис феномен Григор Димитров вече не е в Австралия, след като самият той разкри, че си тръгва от арената на първия за годината турнир от Големия шлем.

Както е известно, в неделя българина напусна надпреварата в Мелбърн, след като загуби с 1:3 сета двубоя си срещу Анди Мъри.

Днес пък Гришо качи своя снимка в "Twitter", информирайки своите последователи, че си тръгва, за да продължи подготовката си за новия сезон.

"Обичах всеки миг от времето, което прекарах в Австралия. Благодаря ви за подкрепата. Време е да отлитам към вкъщи", написа Димитров.

Така той ще пропусне последните два мача на приятелката си Мария Шарапова в Австралия. Както е известно, рускинята спечели лесно срещу Южени Бушар и ще играе с Екатерина Макарова на полуфиналите. Липсата на Григор ще позволи на Мария да се концентрира максимално.

Иначе сега Гришо има малко време за почивка и здрави тренировки. Той няма да участва на следващите турнири от ATP 500, като ще се пусне директно в надпреварата в Ротердам, която започва на 9-и февруари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички