Григор Димитров на Мастърса в Мадрид: Ясно е кога започва с Де Минор - програма за четвъртък


Григор Димитров на Мастърса в Мадрид: Ясно е кога започва с Де Минор - програма за четвъртък
Снимка: Getty Images

1594 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва участието си на турнира в Мадрид, част от сериите Мастърс 1000. И в тази надпревара хасковлията ще участва и на двойки, като негов партньор ще бъде Алекс де Минор.

Намиращият се под номер 19 в световната ранглиста австралиец и българинът започват в четвъртък, 28-и април, като ще се изправят срещу тандема Натаниел Ламънс и Джаксън Уитроу. Те ще играят на корт номер 6.

Програмата там започва в 12:00 часа българско време, като първият дуел е между Роман Сафиулин и Николас Джари. Това означава, че се очаква около 14:00 часа българско време да дойде време за тандема Димитров - Де Минор.

На корта има още три сблъсъка, като те противопоставят следните състезатели: Нуно Боржеш - Маркос Гирон, Кристоф О'Конъл - Филип Крайнович и Аслан Карацев - Ласло Джере.

Съперниците на Димитров и Де Минор са американци, които се изавяват единствено на двойки. Те се намират под номер 32 (Натаниел Ламънс) и 35 (Джаксън Уитроу) в световната ранглиста. Ясен е жребият на Димитров и на сингъл в Мадрид - където го чака Карлос Алкарас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички