Григор Димитров - Мартон Фучович по ТВ: Къде да гледаме тенис мача от Ротердам?


Григор Димитров - Мартон Фучович по ТВ: Къде да гледаме тенис мача от Ротердам?
Снимка: Getty Images

6370 0

Първата ракета на България Григор Димитров излиза за втория си мач на турнира в Ротердам, част от сериите ATP 500. 13-ият в света отстрани Лоренцо Сонего в първия кръг и му предстои дуел срещу познат опонент в лицето на Мартон Фучович. Унгарецът се справи със своя сънародник Фабиан Марожан, за да стигне до дуела.

Всички мачове между Гришо и Фучович са били оспорвани

Любопитното е, че Гришо и Фучович вече се срещнаха през този сезон - преди около месец, когато жребият ги изправи един срещу друг на старта на първия за годината турнир от Големия шлем - Australian Open. Тогава българинът надделя с 3:1 сета, въпреки че унгарецът поведе.

Още: Григор Димитров е в историята на Ротердам с чутовен рекорд: А преди 15 години шокира Рафаел Надал (ВИДЕО)

С онзи им двубой балансът между тях вече е изравнен. Те са се срещали четири пъти, като са си разменили по два успеха (в това число по една победа на турнир от Големия шлем). Любопитното е, че във всеки от мачовете им до момента - без значение от победителя, и двамата печелят поне по един сет.

Григор се представя силно от началото на сезона, като до момента има 11 победи и 2 загуби (от Нуно Боржеш на Australian Open и от Юго Умбер в Марсилия). Фучович пък е с 2 победи и 2 загуби, като единият му успех е за Купа "Дейвис".

Кога и къде да гледаме Григор Димитров срещу Мартон Фучович?

Григор Димитров пак се изправя срещу Мартон Фучович

Още: Най-тежкият потенциален път на Григор Димитров към 3-ти финал: Най-близкият му приятел, стари познайници и Синер

Срещата между Гришо и унгареца ще бъде първа на Централния корт, където програмата започва в 12:00 часа (българско време) и не би трябвало да има забавяне за двубоя на първата ни ракета.

Петият епизод от съперничеството между Григор Димитров и Мартон Фучович ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 1". Освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички