Григор Димитров - Макензи Макдоналд по ТВ: Къде да гледаме старта на Гришо в Пекин?


Григор Димитров - Макензи Макдоналд по ТВ: Къде да гледаме старта на Гришо в Пекин?
Снимка: Guliver/GettyImages

3766 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва участието си в нов турнир от китайското турне, което бе прекъснато за няколко години поради пандемията от коронавирус. След достигнатия полуфинал в Чънду Гришо се насочва към столицата Пекин.

Там надпреварата е от по-висока категория - ATP 500. Жребият му обаче не бе никак лек. В първия си двубой той ще се изправи срещу Макензи Макдоналд, който е под номер 39 в света, но участва с "уайлд кард".

Ако го отстрани, ще има за съперник на осминафиналите победителя от двойката Феликс Оже-Алиасим - Холгер Руне. Евентуален четвъртфинал може да бъде срещу Нишиока или Яник Синер, а в половината на Димитров е и Карлос Алкарас, с когото би могъл да се срещне на полуфиналната фаза. Именно испанецът е поставен под номер 1 в основната схема.

Григор и Макдоналд имат три срещи до момента. Преди малко над месец във Вашингтон българинът спечели 2:0. През миналата година пък американецът сломи Димитров с 2:0 в Маями, а през 2018 годна на Australian Open хасковлията надделя драматично с 3:2.

Къде да гледаме Григор Димитров - Макензи Макдоналд от Пекин?

Програмата на корд Brad Drewett започва в 7:30 часа българско време. Григор Димитров ще излезе в първия мач от петък (29.09), като ще започне точно в толкова часа. След него на корта пък излизат Андрей Рубльов - Камерън Нори, Карен Хачанов - Лоренцо Музети и Фаджян Сун/Ю Джоу - Уесли Коолхоф/Нийл Скупски.

Ще можете да гледате мача на българина пряко по "Макс спорт 1". Освен това ще можете да следите Григор Димитров - Макензи Макдоналд НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички