Григор Димитров - Лоренцо Музети по ТВ: Къде да гледаме старта на Гришо във Виена?


Григор Димитров - Лоренцо Музети по ТВ: Къде да гледаме старта на Гришо във Виена?
Снимка: Getty Images

2094 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отново нямаше особен късмет при жребия. Този път за турнира във Виена, част от сериите ATP 500. В първия си мач от надпреварата в Австрия той ще се изправи срещу 22-рия в света Лоренцо Музети.

Ако 32-годишният хасковлия преодолее италианеца, то тогава почти със сигурност ще срещне третия в света и лидер в основната схема Даниил Медведев. За целта и руснакът трябва да не допусне изненада срещу Артур Филс от Франция.

Димитров се е срещал само веднъж с Музети. Това се случи преди две години и половина в Акапулко, Мексико. Тогава италианецът, който е роден през 2002 година, побеждава с 2:0 сета (6:4, 7:6(3) на четвъртфиналите).

В момента обаче Лоренцо Музети не е в добра форма. Той е спечелил едва три от последните си девет мача. Освен това италианецът е в серия от две поредни загуби от китайското турне (Пекин и Шанхай).

Григор и Музети ще се изправят един срещу друг на централния корт. Там програмата започва с Алексей Попирин - Андрей Рубльов (15:00 часа българско време), а след тях излизат Франсис Тиафо и Даниел Еванс. Стефанос Циципас - Доминик Тийм (не преди 17:30 часа българско време) са след тях, а след това идва ред и на двубоя с участието на Гришо.

Къде да гледаме Григор Димитров срещу Лоренцо Музети?

Очаква се той да започне около 21:00-21:30 часа. Мачът ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 1", като ще можете да го проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички