Григор Димитров - Кецманович по ТВ: Кога и къде да гледаме Гришо на тенис турнира в Монте Карло?


Григор Димитров - Кецманович по ТВ: Кога и къде да гледаме Гришо на тенис турнира в Монте Карло?
Снимка: Getty Images

7428 0

Григор Димитров ще влезе в балкански сблъсък, като наградата за победителя е място на 1/8-финалите на първия по-престижен турнир на клей за годината - в Монте Карло (Мастърс 1000). Неговият опонент е Миомир Кецманович.

Сърбинът е на 24 години и е под номер 66 в световната ранглиста. Той стигна до мача с Гришо изненадващо, след като отстрани Матео Беретини в сблъсък, в който бе сериозен аутсайдер. Освен това го стори и по категоричен начин с 6:3, 6:1 за час и 15 минути.

Григор Димитров пък се справи с Валентин Вашеро в първия кръг, като го победи със 7:5, 6:2 за час и половина игра. След срещата самият Гришо призна, че е бил далеч от най-доброто си ниво и че се надява на по-добри изяви.

Холгер Руне дебне Григор Димитров

На потенциален осминафинал 32-годишният българин може да срещне първи поставен опонент. За целта първата ракета на България трябва да се справи с Кецманович, а седмият в света Холгер Руне да победи Сумит Нагал.

Срещите между Григор Димитров и Миомир Кецманович до момента

Григор Димитров срещу Миомир Кецманович

До този момент Гришо се е изправял само веднъж срещу Кецманович - през 2021-ва година. Тогава се срещат на осминафиналите в Акапулко, а Григор побеждава с 6:4, 6:2 за един час и 27 минути игра. Въпреки успеха в онзи двубои Гришо допуска два пробива в първия сет, който е изпълнен с пробиви.

Къде да гледаме Григор Димитров срещу Миомир Кецманович?

Срещата между Димитров и сърбина е последна на Court des Princes, където програмата започва в 12:00 часа българско време. Тя ще се състои днес (10.04) около 17:00 часа - в зависимост от метеорологичните условия и развитието на срещите преди неговата. Мачът ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 1", като освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички