Григор Димитров извади позитиви от разочароващия край на Australian Open


Григор Димитров извади позитиви от разочароващия край на Australian Open
Снимка: Guliver/GettyImages

1499 0

Най-добрият български тенисист в историята - Григор Димитров, призна разочарованието си след злощастното отпадане от Australian Open, но въпреки това показа позитивизъм и изрази радостта си, че отново е имал възможността да играе пред фенове. 

Както е известно, по време на надпреварата в Мелбърн бяха допускани привърженици, макар и в ограничен брой. От своя страна пък Григор изглеждаше, че е във върхова игрова форма, но за съжаление сериозен проблем в гърба го извади от строя в 1/4-финалния двубой срещу Каратсев. Той едва се движеше по корта, но все пак доигра срещата и посрещна поражението с 3:1 сета мъжки

"Разочароващ край на иначе невероятни няколко седмици. Означаваше страшно много за мен да играя отново пред публика. Подкрепата ви означава всичко! Не мога да благодаря достатъчно на Крег Тили и на организаторите на Australian Open за часовете, прекарани в това да осъществят това събитие. Нямам търпение да се върна", написа българският тенисист в профила си в "Инстаграм".

Димитров успя да изхвърли един от фаворитите в турнира - Доминик Тийм, в изключително убедителна победа с 3:0 на осминафиналите. Срещу руснака обаче нямаше какво да направи, като самият Григор разкри колко тежко е било физическото му състояние.  

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички