Григор Димитров изтъкна любовта след завръщането си сред най-добрите в тениса


Григор Димитров изтъкна любовта след завръщането си сред най-добрите в тениса
Снимка: GettyImages

8101 0

Григор Димитров направи любопитно изказване в събота след триумфа си над Александър Зверев. Той означаваше, че хасковлията най-накрая ще се завърне сред най-добрите 10 в тениса. 

Димитров бе категоричен след успеха

За последно той беше толкова високо котиран през 2018 г. Най-добрата ни ракета не скри, че подобно постижение е била сред целите му през последните години и сега е много щастлив, че се е превърнала във факт. 

Гришо добави пред медиите в Маями, че голямата цел остава триумф за втори път в турнир от сериите "Мастърс 1000" след триумфа си в Синсинати през 2017 г. Финалът със Синър ще може да проследите в неделната вечер НА ЖИВО със SportLive.bg!

Коментарът на Гришо

"Много съм щастлив, че отново съм в Топ 10, но водя свои собствени битки и свое собствено състезание. В момента съм на различен етап от живота и кариерата си. Не мисля за миналото, защото няма смисъл. Не спирах да се трудя и да вярвам в себе си.

Дори когато не вярвах, екипът, семейството и приятелите ми ме мотивираха да спазвам дисциплина и да продължавам напред. В момента има много любов в живота ми и резултатите на корта са само допълнение към това.

Много исках да се върна обратно в Топ 10 на ранглистата. На няколко пъти бях на 1-2 мача от това да го постигна, но ето, че днес се случи. Играх много силно и поддържах добра дисциплина през последните месеци. Резултатът е добър, но работата ми не е свършена. Вече мисля за финала в неделя и нямам търпение да изляза на корта", категоричен е хасковлията. 

Вижте какво трябва да знаете за финалния съперник на Гришо - Яник Синер!

Още: Димитров сравни битката със Зверев с "уличен бой" - спечелил го чрез авторитет

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички