Григор Димитров излиза срещу Вавринка в следващия си мач, ето кога е


Григор Димитров излиза срещу Вавринка в следващия си мач, ето кога е
Снимка: Getty Images/Gulliver

2742 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров имаше изключително драматичен двубой срещу Ариан Манарино, но в крайна сметка успя да надделее и да победи с 6:7 (8), 6:2, 7:6 (2). Българинът спаси два мачбола, за да се класира на 1/4-финалите на турнира в Акапулко.

Там обаче го очаква още по-тежко препятствие, като ще трябва да се справи със Стан Вавринка. Срещата отново е в доста неудобен час за гледане за българските фенове, тъй като ще се играе в четвъртък срещу петък през нощта. Двубоят е трети на централния корт, където програмата започва 01:00 часа на 28 февруари българско време. Това означава, че не преди 04:00 часа в петък водещият ни тенисист ще е в действие.

В общия баланс швейцарецът води със 7:4, като двамата за последно играха един срещу друг на Мастърса в Синсинати миналата година, като Вавринка е в серия от пет поредни победи срещу българина. Последният успех на първата ни ракета е от 2016 година на Мастърса в Синсинати. Преди него българинът бе в серия, стигнала до четири последователни победи.

Централен корт (начало в 01:00 ч.):

1. Джон Иснър – Томи Пол

2. Тейлър Фриц – Кайл Едмънд (на преди 02:00 ч.)

3. Григор Димитров – Стан Вавринка

4. Рафаел Надал – Сонуо Куон

В първия кръг Григор победи в два сета босненския квалификант Дамир Джумхур - как се разви двубоят може да си припомните в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички