Григор Димитров игра срещу Надал в инициатива за Украйна (ВИДЕО)


 Григор Димитров игра срещу Надал в инициатива за Украйна (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

2135 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров взе участие в благотворителната инициатива Tennis Plays for Peace в Мелбърн, която има за цел да събере средства в подкрепа на Украйна. Те ще бъдат дарени на UNICEF и Global Giving с цел оказване на хуманитарна помощ на Украйна.

Рафаел Надал, Мария Сакари, Александър Зверев, Анди Мъри, Даяна Ястремска, Франсис Тиафо, Кого Гоф, Алекс де Минор бяха също сред участниците. Любопитен факт е, че 98-годишният любител Леонид Станиславски и 100-годишният Денис Йън също бяха част от инициативата.

Събитието се състоеше от няколко кратки демонстративни срещи на двойки, като в единия от двубоите един срещу друг излязоха Григор Димитров и Рафаел Надал, които имаха за партньори съответно с Алекс де Минор и Мария Сакари. След няколко изиграни гейма българинът игра и заедно с украинката Даяна Ястремска, като в крайна сметка победата бе за неговия дует.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички