Григор Димитров - Холгер Руне по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Пекин?


Григор Димитров - Холгер Руне по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Пекин?
Снимка: Getty Images

7247 0

Първата ракета на България Григор Димитров отново излиза на кортовете в Пекин, като този път ще търси място на 1/4-финалите в надпреварата. Той ще се изправи срещу световния номер 4 Холгер Руне в двубой от 1/8-финалите.

Григор започна участието си в китайската столица със сензационен обрат над Макензи Макдоналд с 2:6, 7:6 (4), 6:1. Българинът губеше с 1-5 във втория сет, но в крайна сметка постигна страхотна победа, за да си гарантира място на осминафиналите. Скандинавецът пък преодоля на старта Феликс Оже-Алиасим от Канада в два сета.

Двубоят на българина ще започне не преди 14:30 часа, като има три срещи преди това. В 7:30 часа програмата започва с Маркета Вондроусова – Ангелина Калинина и Арина Сабаленка – София Кенин, а третият мач е този между Карлос Алкарас и Лоренцо Музети.

Димитров и Руне имат един-единствен мач помежду си до момента - той бе по-рано през годината на Откритото първенство на Великобритания. Тогава първата ни ракета загуби в четири сета, въпреки че имаше своите шансове за успех.

ТВ излъчване

Двубоя между Григор Димитров и Холгер Руне ще може да наблюдавате пряко по Макс Спорт 1, както и да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички