Григор Димитров - Емилио Гомес по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Барселона?


Григор Димитров - Емилио Гомес по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Барселона?
Снимка: Getty Images

2655 0

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, се завръща на корта с идеята, че е забравил разочароващото си представяне в Монте Карло. Сега, на пътя на родния номер 1 в двубой от турнира от сериите ATP 500 в Барселона, застава еквадорецът Емилио Гомес.

Родният състезател пропусна първия кръг от надпреварата, след като бе поставен под номер 11 в основната схема. Съперникът му от своя страна трябваше да се разправи с испанеца Алберт Рамос-Виньолас, когото надви с 6:3, 1:6, 6:4.

Димитров никога не се е изправял срещу този опонент, намиращ се на 120-то място в световната ранглиста. Двамата откриват програмата от централния корт "Рафаел Надал". Спечелилият мача ще застане очи в очи с победителя от срещата Алекс сс Минор - Александър Шевченко. В предишното издание от турнира българинът стигна до 3-тия кръг, където отпадна от Стефанос Циципас. Това е седмото му участие в него.

Къде да гледаме срещата?

Надпреварата стартира в 12:00 часа българско време. Срещата между първата ни ракета и еквадорския състезател ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Макс Спорт 1". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите двубоя Григор Димитров - Емилио Гомес НА ЖИВО в Sportlive.bg!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички