Григор Димитров - Даниил Медведев по ТВ: Къде да гледаме двубоя от "Мастърс 1000" в Париж?


Григор Димитров - Даниил Медведев по ТВ: Къде да гледаме двубоя от "Мастърс 1000" в Париж?
Снимка: GettyImages

6061 0

Най-добрият тенисист на България - Григор Димитров, продължава участието си в турнира от сериите "Мастърс 1000" в Париж. Във френската столица родният номер 1 ще се изправи срещу Даниил Медведев. 

КРАЙ НА СЕЗОНА ЗА ГРИГОР ДИМИТРОВ? ОЦЕНЯВАТ ШАНСОВЕТЕ МУ КАТО МИЖАВИ

В сряда първата ни ракета открива петия ден в надпреварата с двубой срещу много корав опонент. Руснакът е трети в класирането на "АТП", докато Гришо заема 17-ата позиция в таблицата.

Димитров продължи към 1/16 финалите след успех над италианеца Лоренцо Музети. Той диктуваше темпото през по-голямата част от срещата, но в даден етап се отпусна и бе на малко да изгуби наглед сигурната победа. Въпреки това, той взе своето с 6:2; 6:7; 6:3.

Къде да гледаме?

Тенисист номер 1 на България и руският му опонент откриват програмата на централния корт в Париж. Мачът е с начален час 12:00 ч. (българско време) и ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на "Max Sport 1". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите двубоя Григор Димитров - Даниил Медведев НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички