Григор: Единственото нещо, което искам в момента е да започна с победа


Григор: Единственото нещо, което искам в момента е да започна с победа
Снимка: Getty Images/Guliver

2093 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров сподели какви са неговите очаквания за новия сезон и не скри, че има надежди за него. Димитров стартира в ранните часове на 31 декември на турнира в Бризбън.

"Първо нека да започна годината с победа. Това е единственото нещо, което искам в момента – да радвам не само себе си, но и всички свои фенове, цяла България.Започваме отначало – всяка една година е различна от другата. Защо да не се надяваме за подобни успехи, а защо не и за повече", сподели Димитров пред MAX Sport. 

Не бе подмината и темата за работата му с Андре Агаси през последните няколко месеца. "За момента както казах всеки е щастлив с човека до себе си, както се казва. Прекарахме доста седмици всички заедно, така че започваме годината наново. Няма смисъл да казваме кой какъв е и защо е. Всички имаме еднаква цел, опитваме се да се фокусираме изцяло върху това и се надяваме, че ще имаме успех", сподели той и коментира очакванията си за първия турнир. 

"Харесвам го, да. Последните години започвам годината тук. Мисля, че последните 6-7 години съм прекарвал Нова Година тук. В момента е време само за позитивизъм и настройка за мачовете". Ето и кой ще бъде първият му съперник за новия сезон. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички