Федерер се оправда с: Просто нямах ден


Федерер се оправда с: Просто нямах ден
Снимка: Getty Images/Guliver

1458 0

"Просто имах лош ден, някои неща не ми вървяха, не спечелих важните точки", сподели Роджър Федерер след изненадващата си загуба от Андреас Сепи в мач от третия кръг на Аустрелиън оупън.

Швейцарският маестро не бе отпадал толкова рано в Мелбърн от 2001 година насам, а преди днес имаше баланс от 10 победи и нито една загуба срещу италианеца.

"Просто имах лош ден, някои неща не ми вървяха, не спечелих важните точки. От друга страна допуснах само един пробив в последните два сета. Във втория водех в тайбрека. Вторият сет бе изключително важен, загубих и това бе голям удар за мен. Много е трудно да се върнеш в мач от 0-2. Някои неща просто му се получавах днес", коментира Федерер.

"Загубата определено е много разочароваща, защото мисля, че можех да стигна много напред в турнира. На ваше място обаче не бих правил големи изводи от този двубой. Просто нямах ден, не се чувствах толкова добре на корта, но това ми се е случвало от време на време в последните 15 години", допълни бившият номер 1 в света. Той разкри, че следващият му турнир ще бъде в Дубай, който започва на 23 февруари. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички