Ето кога точно Григор стартира участието си в Дубай


Ето кога точно Григор стартира участието си в Дубай
Снимка: Gulliver/GettyImages

2517 0

Не по-рано от 17:00 часа днес, 27 февруари, най-добрият български тенисист Григор Димитров стартира своето участие на престижния турнир от категорията "500" в Дубай.

Димитров е топпоставен в схемата, като за пръв път българин се намира на такава позиция в толкова високо ранкиран турнир, който се провежда под егидата на ATP. Той излиза срещу Малек Джазири, номер 117 в света.

Досега двамата не са се срещали на корта. Ако Димитров победи, следващият му противник ще е мощно играещият Робин Хаасе, който успя да спечели с доста труд първия си мач в турнира, с 2:1 сета.

В половината на Димитров са още имена като Филип Колшрайбер, с когото Григор може да играе на четвъртфинал, французите Ришар Гаске и Беноа Пер, както и номер 3 в схемата Роберто Баутиста-Агут, с когото Григор може да се срещне на полуфинал.

Номер 2 в схемата е друг французин – Лука Пуи, а интересен факт е, че във втори кръг той може да играе с руснака Карен Хачанов, който го победи на финала на турнира в Марсилия само преди няколко дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички