Григор в Дубай: Няма място за извинения, тук съм да играя


Григор в Дубай: Няма място за извинения, тук съм да играя
Снимка: Guliver/GettyImages

1917 0

Сезон 2017 година бе най-успешният за Григор Димитров. Той обаче не иска да се взира в миналото, а да се готви за предстоящите турнири, борейки се поредните трофеи. От сряда Димитров е в Дубай, където се готви за турнира тази седмица. Българинът тренира всеки ден с надеждата да се върне към най-добрата си форма и да е напълно здрав. Припомняме, че на финала в Ротердам Григор излезе настинал срещу Роджър Федерер и загуби в два сета. 

Във вторник световният номер 3 започва надпреварата срещу 116-ия в света Малек Джазири. "Смятам, че подобен тип жребий дава възможност на всички да надскочат себе си, да покажат най-доброто и да изненадат. За мен най-важното е да се върна към добрата си форма в последните седмици. Във всеки един турнир, с всеки мач да ставам по-добър и по-добър, това е моята цел", сподели българинът на пресконференция в Дубай.

"Каквато е било, било. Няма място за извинения. Тук съм, за да играя. Тази година започнах с нова нагласа и нови цели. Като например турнира в Ротердам, справих се добре, но веднага започнах да гледам и къде са ми били грешките. И така е всяка седмица, след всеки турнир. Никога не може да знаеш какво ще се случи, да се контузиш, да настинеш отново, трябва да можеш веднага да реагираш и да промениш графика", допълни още Григор, който тази година избра Дубай вместо турнира в Акапулко, където игра от 2014 година до 2016г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички