Еха: Русото изкушение, което е в ложата на Григор Димитров и му дава криле в Ротердам (ГАЛЕРИЯ)


Еха: Русото изкушение, което е в ложата на Григор Димитров и му дава криле в Ротердам (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images и Instagram

22754 0

Григор Димитров продължава със силното си представяне в Ротердам. Това е първият турнир от категорията ATP 500, на който най-добрият български тенисист участва през новия сезон. Съвсем скоро той излиза за своя четвъртфинален двубой.

След като до момента 32-годишният хасковлия се справи с Лоренцо Сонего и Мартон Фучович, сега му предстои сблъсък и срещу Александър Шевченко. Казахстанецът поднесе голямата изненада и записа втора победа в кариерата си над представител на топ 10, след като в миналия кръг сломи Холгер Руне.

Нова жена в ложата на Гришо за Ротердам - коя е тя?

Файе Николов е до Григор Димитров в Ротердам

Направи впечатление на по-наблюдателните зрители, че по време на дуелите на Гришо в Ротердам в ложата му стои една дама, която не е забелязвана толкова често около него. Тя е точно зад Дани Валверду и е един от хората, които подкрепят българина за окриленото му представяне.

Още: Изненада: Григор Димитров е основен фаворит за нов трофей - има две големи странности

Това е и първата жена, която е забелязана в ложата на Гришо след раздялата му с Мадалина Генеа. Именно румънската актриса често седеше там до Джейми Делгадо. В случая обаче русокосата красавица не е новата половинка в интимен план на бългрина.

Тя се казва Файе София Николополу, а в модните среди е известна още като Файе Николов. Файе държи бутика Inluxurywetrust, който продава най-вече стоки на луксозната марка Louis Vuitton.

Какви са Григор Димитров и Файе София Николополу?

Гришо и Файе са само приятели

Всъщност Файе София Николополу е много близка приятелка на Григор Димитров. Важно е да се отбележи, че тя си има човек до себе си и отношенията ѝ с Гришо не са интимни, а чисто приятелски.

Двамата съвсем наскоро бяха заедно и в Милано - в една компания. Можете да видите ГАЛЕРИЯ от СНИМКИ на красивата блондинка, която подкрепя Григор Димитров в Ротердам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички