Джокович каза таи ли злоба към Австралия след скандала миналата година


Джокович каза таи ли злоба към Австралия след скандала миналата година
Снимка: Getty Images

1435 0

Новак Джокович обяви, че е забравил негативните емоции от миналата година и е нетърпелив отново да играе пред публиката "Род Лейвър Арина" в Мелбърн. Припомняме, че преди 12 месеца той бе депортиран от Австралия заради факта, че не е ваксиниран срещу коронавируса и отказа му да го стори.

Утре носителят на 9 титли от Australian Open ще започне участието си на първия за сезона турнир по тенис от Големия шлем. Негов съперник ще е испанецът Роберто Карбайес Баеня.

Смятам, че ако таях някаква злоба, вероятно нямаше да мога да продължа и да се върна тук отново. Трябва да подчертая, че позитивната енергия, която съм получавал в Австралия, надминава в пъти негативната, която се натрупа основно през миналата година“, коментира Джокович на брифинг.

Сърбинът е в серия от 33 поредни победи в Мелбърн. Ноле не е губил в там от  2018 година, когато падна четвъртия кръг на турнира.

 „Имам известни проблеми в последните седем дни, ако трябва да съм честен. Надявам се, че не е нещо сериозно“,, каза Джокович относно проблема си в задната част на бедрото.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тежък жребий за Григор Димитров, Новак Джокович го дебне в 3-ия кръг на Australian Open 2023

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички