Джокович: Федерер ми дава надежда, че мога да играя толкова добре и на 37


Джокович: Федерер ми дава надежда, че мога да играя толкова добре и на 37
Снимка: Getty Images/Guliver

4567 0

Световният номер 1 Новак Джокович призна, че му се е струвало "нереално" да се върне в мача след два мачбола за Роджър Федерер на подаването на швейцареца. Ноле определи победата на "Уимбълдън" като една от най-големите в неговата кариера.

"Един от най-трудните мачове срещу един от най-великите тенисисти. За съжаление, в такъв тип мачове един от двамата трябва да загуби. Беше нереално да се върна в мача при два мачбола на негов сервис срещу мен. Също така, беше странно да играя и тайбрек при 12:12. В интерес на истината, аз се надявах да стигна до този тайбрек", заяви Джокович.

"Аз съм един от тези, на които Федерер дава надежда, че мога да съм толкова добър на 37 години. Винаги това е бил турнирът за мен, в който да участвам и да спечеля. Сбъдната мечта е родителите ми да бъдат тук в този момент", добави още той.

Междувременно Роджър Федерер запази чувството си за хумор дори и след 5 часа игра, заявявайки, че "на 37 не е толкова зле". Какво още каза швейцарецът - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички