Цял свят коментира Надал - Димитров, но коментарите няма да се харесат на Гришо


Цял свят коментира Надал - Димитров, но коментарите няма да се харесат на Гришо
Снимка: Getty Images/Guliver

5301 0

Двубоят между Рафаел Надал и Григор Димитров от полуфиналите на Australian Open генерира много сериозен интерес, още повече след победата на Роджър Федерер над Стан Вавринка в 5-сетова драма на "Род Лейвър Арина".

Изключително малко обаче са тенис феновете, които искат да видят родния предствител във финалния двубой. Огромна част иска отново да види във финала класиката Федерер - Надал, след като никой не очакваше двамата отново да си оспорват трофей от Големия шлем в директна битка.

Последният финал между двамата на турнир от голямата четворка беше на "Ролан Гарос" през 2011 година, като оттогава насам тенис легендите са играли само полуфинали на "мейджър" надпревари.

Освен това феновете искат повторние на финалите от 2008 година, когато в женския тенис трофея си оспорваха сестрите Уилямс, а при мъжете - Федерер и Надал. Сега това отново е възможно, ако Рафа стигне до успеха срещу Димитров.

Какво ще стане в полуфинала обаче все още никой не знае - мачът е в петък сутрин от 10:30 часа българско време и ще може да го следите НА ЖИВО В Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички