Треньорът на Надал се закани на Гришо


Треньорът на Надал се закани на Гришо
Снимка: Guliver/GettyImages

17316 0

Легендата на испанския тенис и настоящ треньор на Рафаел Надал Карлос Моя заяви, че очаква тежък сблъсък на полуфинала на Australian Open Григор Димитров, но знае как трябва да се играе срещу него. 

"Григор Димитров е много добър спортист и един от най-харесваните от публиката. Очаквам сериозна подкрепа за него от феновете в петък", заяви Карлос Моя, цитиран от Mundo Deprotivo.

Според него, Надал трябва да се съсредоточи върху неговата игра, като е запознат много добре със силните и слабите страни на Димитров.

"Григор играе силно, когато вземе инициативата в свои ръце от самото начало. Както беше в мача му срещу Давид Гофен. Той трябва да бъде постоянно притискан и притесняван с агресивна игра. Рафа не бива да го оставя да си поеме дъх”, категоричен е Моя, който за първи път се появява заедно с Надал в турнир от Големия шлем.

Той допълни, че вярва в Надал, че може да победи абсолютно всеки и ще видим Надал, който сме свикнали да гледаме. "Рафа е във фантастична форма. Може да победи абсолютно всеки. Никой и нищо не е в състояние да го спре. И това важи за Григор Димитров, който очевидно е преоткрил себе си и вече има вярата и самочувствието, че може да се мери с големите в тениса".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички