Бекер: Джокович не е напълно щастлив, защото иска да бъде най-великият


Бекер: Джокович не е напълно щастлив, защото иска да бъде най-великият
Снимка: Getty Images/Guliver

2857 0

Новак Джокович вече се утвърди като един от най-великите тенисисти в историята, но той няма да се задоволи, докато не стане най-великият, смята неговият бивш треньор Борис Бекер. „След спечелени 16 титли от Големия шлем, хората трябва да си отворят очите и да видят величието на Новак. Той е сред най-великите, но иска да бъде най-великият. Затова все още не е напълно щастлив", коментира германецът.

Вчерашната невероятна победа на сърбина над Федерер го приближи само на две отличия от Големия шлем от Рафаел Надал и на четири от швейцареца. Според Бекер Джокович има огромен шанс да ги задмине, но „състезанието" между големите три ще продължи и тримата ще спечелят още титли от Шлема.

„Честно казано мисля, че може да ги задмине, но не мога да го твърдя със сигурност. Надпреварата помежду им продължава. Вечният спор за това кой ще бъде най-успешният ще продължи, докато тримата играят. Не смятам, че това е краят. Всички ще спечелят още титли от Големия шлем", завърши трикратният победител на Уимбълдън.

А какво заяви Роджър Федерер след петсетовия финален сблъсък - четете тук.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички