Андреев се сбогува с мисълта за триумф, Топалова стигна до финала


Андреев се сбогува с мисълта за триумф, Топалова стигна до финала
Снимка: Sportlive.bg

1088 0

Адриан Андреев отпадна на полуфиналите на турнира по тенис на клей в германския град Вецлар. Той отстъпи с 2:6, 4:6 от Рудолф Молекер и няма продължи борбата си за награден фонд от 25 хиляди долара.

21-годишният софиянец допусна общо четири пробива в срещата, продължила 90 минути. Андреев изостана с 0:4 във втория сет, след което намали пасива си на 3:5, но така и не успя да обърне развоя на срещата. Представителя на домакините затвори двубоя при втория мачбол

Междувременно Гергана Топалова се класира за финала на турнира на клей в Агадир (Мароко) с награден фонд от 25 хиляди долара.

Българката победи с 6:1, 6:3 Лекси Стевенс от Нидерландия, а срещата продължи 83 минути. Това е пети пореден успех за Гергана при само един загубен сет.

Топалова поведе с 3:0 и затвори първия сет с 6:1. Във втората част тенисистката спечели четири поредни гейма от 2:3 до 6:3.

В спор за титлата Топалова ще играе срещу Анджелика Моратели от Италия. До момента сънародничката ни има четири спечелени титли от турнири на ITF за жени с награден фонд от 15 хил. долара.

Вижте слабото представяне на Григор Димитров срещу Корда!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички