ВИДЕО: Съперникът на Григор в полуфинала има проблем с нервите


ВИДЕО: Съперникът на Григор в полуфинала има проблем с нервите
Снимка: Getty Images/Guliver

7925 0

Съперникът на Григор Димитров в полуфиналите на US Open - Даниил Медведев, показа сериозно разклащане на нервите по време на участието си на тазгодишната надпревара в Ню Йорк. Най-осезаемото му избухване беше в мача срещу Фелисиано Лопес преди няколко кръга.

Тогава руснакът се ядоса на момчето, което му подаде кърпата, за да се изтрие в момент от мача. Медведев беше бесен, че младежът се е намесил във важен момент от двубоя, когато е можел да спечели точка, заради което взе кърпата и я захвърли с яд.

Заради тази постъпка съдията наказа 23-годишния тенисист с предупреждение. Малко по-късно руснакът си отмъсти, показвайки среден пръст на арбитъра в момент, в който той не гледаше към него.

Епизодът не се хареса на публиката в Ню Йорк и тя освирка Медведев, при това нееднократно. След снощната победа над Стан Вавринка обаче руснакът бе аплодиран от зрителите, което изглеждаше като помирение на пръв поглед. Медведев го коментира така:

"Отношения ми с публиката в Ню Йорк са наелектризиращи и противоречиви. След този случай много хора ме подкрепяха, много не ме, много ме намразиха, много ме заобичаха, но аз просто се опитвам да бъда себе си". Какво каза руснакът за Григор вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички